VERBOUW EN RENOVATIE

Overal waar een vernieuwing aan een object gewenst is, kunnen wij dit voor u realiseren.

Niet alleen in Nederland, ook in België en Duitsland voeren wij diverse van dit soort opdrachten uit.Zowel het exterieur van een object, als het interieur, voor alles hebben wij de mogelijkheden en het juiste team klaarstaan. Van een kleine metamorfose van een toilet, tot aan een grootscheepse renovatie van een kantoorgebouw. Van een verlenging van uw woonkamer tot het realiseren van een geheel studentendorp van meer dan 100 woningen.

Alles draait hierbij om de gedegen voorbereiding in samenhang met een vakkundige en gedegen uitvoering Een goede communicatie tussen alle betrokken partijen is onontbeerlijk voor het slagen van een project. Los van het feit of dit object 1 dag duurt, of een doorlooptijd heeft van maanden. Ook in het verfijnde timmerwerk kunnen wij u van dienst zijn. Middels de nieuwste methodieken op zaag en freesgebied, maar ook op de oude ambachtelijke manier kunnen wij alle ontwerpen realiseren welke op de tekentafel of in het brein ontworpen worden.

Vakkundig worden alle ideeën ontwikkeld wat zowel in de werkplaats als op locatie gebeurt. Al uw wensen, niet alleen model en uitvoering, maar ook op het gebied van materiaalkeuze kunnen worden ingewilligd. Tropische houtsoorten, MDF, maar ook Europese houtsoorten en echt antiek hout worden in de handen van onze vakmensen tot prachtige stukken

Uiteraard kan elke afwerking gerealiseerd worden, zowel op het gebied van hang en sluitwerk, maar ook qua kleurstelling, wax, vernis, laklaag en ook spuitcabinewerk.Uw wens is onze uitdaging, of het nu gaat om een stukje tegelwerk, het vervangen van een badkamer een gehele nieuwe bedrijfskantine of de renovatie van een kantoor.Reconse kan uw wensen realiseren.